Sponsorer

Våra samarbetspartners

Genom samarbetet med våra sponsorer skapas förutsättningar för att köpa in de segel som krävs för att vara med i den internationella toppen. Normalt sett håller ett segel i ungefär tre säsonger innan de är uttjänta. Vi är stolta över att ha samlat ett antal väldigt starka varumärken bland våra sponsorer. Företag med sunda värderingar och en målgrupp som ligger nära segelsporten och dess friska livsstil.

Eversheds Sutherland

Eversheds Sutherland är en del av en av världens största advokatbyråorganisationer med kontor i 32 länder. 

Englesson

Familjeföretaget Englesson är en möbeltillverkare som tillverkat möbler av hög kvalitet efter egen design i drygt 50 år. 

Sail Racing

Sail Racing är ett svenskt klädmärke inriktat på seglarprodukter och tekniska produkter för atleter inom extrem segling.

Nielsen Discount

Nielsen Discount är en ledande kedja av Tax-free butiker i Norra Tyskland med ett brett sortiment av varor från ledande varumärken.

Pol Roger

År 1849 sålde den 18 årige Pol Roger sitt första vin i sin hemby Aÿ. Detta var startskottet för en av världens mest kända Champagnehus.

GORE-TEX

Produkter med GORE-TEX-material kombinerar vatten- och vindskydd med optimal andningsförmåga för bästa möjliga skydd och komfort.

Våra partner